14 Nisan 2013 Pazar

Dul Sex Hikayeleri

 http://25.media.tumblr.com/1949f81f02f42ee7bdf22d740e8e7481/tumblr_midp5q277S1rfkslyo1_1280.jpg
Merhaba Bakirtube üyeleri ben bir iş yerinde personel müdürüyüm.adım fatih. Beni her zaman dullara karşı bir ilgim olmuştur ama iş yerinde bir dulla ilişkiye gireceğim aklıma gelmezdi. Temizlikçilerden biri işten ayrılmıştı. Gazetedeki ilanı gören bir bayan iş için geldi ne olduysa onun işe almamla oldu. İşe alırken bana eşini kaybettiğini bir çocuğu olduğunu, bu arada 33 yaşında (beyaz tenli sarışın, iri göğüslü, kalçaları bir içim su, dudakları dolgun, kısacası sex abidesi gibiydi. adı emine) olduğunu da öğrendim. İlk önceleri benim ona karşı herhangi bir ilgim olmamıştı, ta ki ona benim evi de temizler misin demiştim. O da kabul etmişti. Hafta içi iş yerine geliyor, hafta sonu da benim bekar evini temizliyordu.
İlk haftalarda herhangi bir şey yoktu, ama sonraki haftalarda bana tavırlarını bırakın bakışları bile değişmişti. Aynı zamanda giyimi dar, vücut hatlarını ortaya çıkaran elbiselerdi, tabi bende bunlardan etkileniyordum ama bir yeşil ışık bekliyordum. Ama onu becermeyi kafayı koymuştum. Evde temizlik yaparken öyle domalıyor ki göğüslerini sıktırıyordu ki gel beni ye diyordu sanki. Bir gün o temizlik yaparken bende banyoya girmiştim. Çünkü boşalmam lazımdı, onun evde verdiği frikiklere dayanacak gücüm kalmamıştı. Kapıyı açık unutmuşum, onun da beni kapının kenarından izlediğini fark ettim. Duşun camında yansıyordu, bir an dönüp ona saldıracaktım. Ama o fark etti ve misafir odasına doğru yöneldi. Bende arkasından sessizce takip ettim. Bir an onun kanepenin arkasından bir şey alırken gördüm. Domalmış, beyaz kilotundan amı nerdeyse taşacak kadar şişkindi. Bende arkasında kafamı eteğinin içine soktum baldırlarından poposuna doğru yalamaya başladım. O ise kurtulmaya çalışma numarası yap1yor, yapmayın fatih bey diyordu. Ama ben amını yalamaya başladıktan sonra kendini saldı. Bu defa emine: çok guzel yapıyorsun bu masajı yukarılara da çık demez mi. Ben iyice heyecanlandım. Cesaretimi toplayıp bluzunun arasından aşağıya doğru ellerimi kaydırdım. Memeleri ellerimdeydi artık. O kadar dik ve sertti ki ellerimle yoğurmaya başladım.
Eminenin hoşuna gitti. Harikaaa çok güzel ez memelerimi diye inlemeye başladı. Hem memelerini okşuyor hem de aşağıdan yukarı doğru çıkıp dudaklarına yapışıp dudaklarını emiyorum. Bir müddet sonra kalkmadan bana doğru döndü ve hadi ağzıma ver diyerek sikimi yuvasından çıkarttı. Sikim çoktan kalkmış taş gibi olmuştu. Büyük bir iştahla ağzına aldı ve emmeye başladı. Sanki dondurma yalıyormuş gibi yalıyordu. Köküne kadar alıyordu. Bende saçlarından tutarak ağzına sokup çıkartıyor ağzını sikiyordum. Çok iyi sakso çalıyordu. Sonra ayağa kalktı ve eteğini tek hareketle yere indirdi. Arkasını dönerek öne doğru eğildi. Önümde domaldı. Kalçaları gözümün önünde karpuz gibiydi. Muhteşem bir görüntüydü dünyanın en güzel amcıgı ve götü gözlerimin önünde silkeleniyordu .

Arkadaşımın Dul Karısıyla

http://24.media.tumblr.com/fd4fa871a636b129259933f9da8049dd/tumblr_mi05qsRD0I1s5avhlo1_1280.jpg
Merhaba Bakirtube Takip Edenleri ben Mete 40 yaşındayım, size anlatacağım hikayem gerçek tek kelime yalan yok yalanı da sevmem. Ben Bursa’da ikamet ediyorum. Aslen Adanalıyım, tır şöförüyüm. Adana’da çok sevdiğim arkadaşım vardı. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi. Ben Bursa’ya göçünce yinede telefonda görüşüyorduk. Kankamdı, çok güzel bir hanımı vardı. 18 lik kızlara adeta taş çıkarırdı. Bir gün işte eve geldim telefon geldi Adana’dan. Arkadaşım  kalp krizi geçirmiş vefat etmiş. Dünyam yıkıldı, çok üzüldüm cenazesine gidemedim, işler yoğundu çünkü, iş yeri de izin vermedi. Tabi telefonda baş sağlığı diledim yengeye. Aradan epey zaman geçmişti, Adana’ya yüküm çıktı. Adana’ya gittim yükümü boşaltım ve hemen doğduğum büyüdüğüm mahalleme vardım. Akrabaları ziyaret ettim. Saat epey geç olmuştu, birde Yılmazın hanımı ayseli göreyim dedim gelmişken. Ayselin kapısına gelmiştim, zili çaldım aysel yenge kapıyı açtı ve beni görünce öyle sevindi ki hemen içeri buyur etti. 3 tane çocuğu vardı. Çocuklarda sevindi beni görünce, hoş geldin dediler hoş bulduk dedim.
Aysel aç mısın susuz musun birşeyler hazırlayayım dedi. Yok aç değilim dedim, öyleyse kahve yapayım dedi, tamam dedi kahveleri yaptı. Başladık Ayselle dertleşmeye, vakit öle çabuk geçmişti ki hiç anlamamıştım. Saat geç oldu dedim bana müsaade, nereye dedi arabada yatacağım dedim. Vallahi bırakmam dedi bu gece misafirimsin dedi çok ısrar edince dayanamadım. Aysel çocuklarını yatırdı, bana da sen duş al ben senin yatağını hazırlayım dedi. Ben duşumu alıp çıktıktan sonra yatağımı hazırlamıştı. Hadi yat, sabah erkenden kaldırırım dedi, tamam dedim yatağıma yattım. Aysel’in evi dubleksti, Aysel’de üst kata çıktı yatağına. Gece uyurken birden bir inilti sesinle uyandım. Hemen fırladım yataktan sesin geldiği yere gittim. Üst kattan ses geliyordu, yukarı çıktım birde ne göreyim Aysel yatakta uzanmış mastürbasyon yapıyor.
Kapının arasından başladım izlemeye, benim alet kazık gibi olmuştu. Bir anda çok tahrik oluyordum Aysel öyle mastürbasyon yapıyordu ki kendinden geçmişti, bende kapının ağzında çıldırıyordum. Bir an düşündüm kendimi tutamıyordum bağırırsa bağırsın odaya girecektim her şeyi göze almıştım artık. Birden daldım odaya, Aysel beni gördü hemen toparlandı devam et hiç pozisyonu bozma dedim. Bacaklarının arasındaki bal kutusuna yani amına dil darbesi vurmaya başladım. Artık Aysel’in amı ağzımın içindeydi. Yemin olsun sizlere yarım saat o güzel amı yaladım. 2 defa orgazm oldu ben amı yalarken. 23cm yarrağım kazık gibi olmuş dağlara derelere uzanmıştı .

Liseli kıza arkadan sikiş


http://24.media.tumblr.com/tumblr_me1ex22oUz1qf0gljo1_500.png 



Liseli çıtır taze kızı aralarına alıp değdiriyorlar kız ise durumdan memnun gülerek değdirmelerine izin veriyor :D tam abazalara layık video